Cu mașina în clădirea de la intersecția străzilor Grigorescu cu Milea

Data publicare: Duminica, 29 Ianuarie, 2023 Total: 5140 accesari

Cu mașina în clădirea de la intersecția străzilor Grigorescu cu Milea

“În ziua de 29 Ianuarie a.c., în jurul orei 11:25, o femeie de 38 de ani, din Arad, în timp ce conducea un autoturism pe strada N. Grigorescu, din municipiu, a pătruns în intersecția cu Bld. Vasile Milea, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un arădean de 38 de ani.

 

În urma coliziunii au rezultat exclusiv pagube materiale.

 

Testarea cu aparatul alcooltest a avut rezultat 0 pentru cei doi conducători auto.” informează IPJ Arad

 

 

 

Știre inițilă

 

 

La Accident intervin pompierii militari ai Detașamentului Arad cu o autospecială cu modul pentru descarcerare și un echipaj SMURD Terapie Intensivă Mobilă.

 

Intervenția este în dinamică.

Update: Într-unul din autoturisme se află 3 victime  un adult și doi copii,ieșiți din mașină,fără probleme, în cealalt autoturism se afla un adult și un bebeluș care se pare că sunt încarcerați, nu pot ieși din mașină. La locul accidentului se deplasează și o ambulanță SAJ  Arad și una SMURD.

Update 2:  Niciuna dintre victime nu a fost transportata la spital.

Update 3: „În această dimineață, în jurul orei 11:30, pompierii militari ai Detașamentului Arad au intervenit cu o autospecială cu modul pentru descarcerare și un echipaj SMURD Terapie Intensivă Mobilă, cu sprijinul unui echipaj SAJ, în cazul producerii unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme în care se aflau 6 persoane, în municipiul Arad, strada Vasile Milea, colț cu strada Nicolae Grigorescu.

 

În urma accidentului, persoanele implicate nu au solicitat îngrijiri medicale.

 

Nicio persoană nu a fost transportată la spital” transmite ISU Arad