300 de concurenți sunt așteptați la Șiria Winter Trail

Data publicare: Vineri, 27 Ianuarie, 2023 Total: 1097 accesari

300 de concurenți sunt așteptați la Șiria Winter Trail

Prima cursă de alergare montană a anului 2023 pe plaiuri arădene va fi organizată de Asociația Turistică „În Amonte” în strâns parteneriat cu Primăria comunei Șiria și va avea loc la data de 25.02.2023 în comuna Șiria, județul Arad.

 

Șiria Winter Trail este primul eveniment al A.T.I.A. Trail Trilogy și va avea trei curse diferite ca distanță, diferență de nivel și accesibilitate, pentru aproape toate gusturile și nivelurile de pregătire.

 

Distanțele curselor sunt: 6 km, 15 km și 24 km și toate au startul și finish-ul la Casa de Cultură a comunei Șiria, iar traseul lor va atinge cele mai importante obiectivele turistice ale zonei, precum Cetatea Șiria, Mănăstirea Feredeu și Schitul Feredeu.

 

Participanții vor primi kitul de concurs, o porție de mâncare caldă, precum și medalia de finisher care va constitui prima piesă a trilogiei, următoarele două putând fi dobândire participând la Medieval Trail Race și Șiria Vertical Loop 2h.

 

Totodată, cei mai rapizi concurenți vor fi premiați în bani, iar câștigătorii categoriilor de vârstă vor fi premiați cu produse.

 

Cei interesaţi de o alergare pe dealurile Zărandului se pot înscrie la concurs accesând link-ul: https://clubatia.com/swt23/inscrieri/