Drumul ”expres” Arad-Horia-Șiria face din nou victime

Data publicare: Duminica, 22 Ianuarie, 2023 Total: 1157 accesari

Drumul ”expres” Arad-Horia-Șiria face din nou victime

Update:”În ziua de 22 Ianuarie a.c., pe D.J. 709, în afara localității Șiria, a avut loc un accident rutier.

Din primele cercetări de la fața locului, s-a stabilit că un bărbat de 30 de ani, din Arad, în timp ce conducea un autoturism dinspre Arad spre Șiria, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă, ulterior răsturnându-se.

 

În urma evenimentului rutier, conducătorul autoturismului și o femeie, pasageră în autoturism, au fost transportați la spital pentru evaluarea stării de sănătate și acordarea de îngrijiri medicale, fiind răniți ușor, la prima vedere.

Testarea cu aparatul alcooltest a indicat că șoferul nu consumase alcool.

 

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului rutier, într-un dosar penal întocmit pentru vătămare corporală din culpă,” transmite Biroul de presă al IPJ Arad.

 

Știrea inițială:



Astăzi, 22 ianuarie, în jurul orei 11:30, pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină în cazul producerii unui accident rutier în care a fost implicat un autoturism ieșit în afara părții carosabile, în care se aflau două persoane, la ieșirea din Șiria către Horia.

 

Pentru misiune au intervenit două echipaje SMURD dintre care unul Terapie Intensivă Mobilă și pompierii voluntari ai SVSU Șiria.

 

În urma accidentului au rezultat două victime (un bărbat în vârstă de 30 de ani și o femeie în vârstă de 31 de ani) conștiente, cooperante, neîncarcerate.

 

Acestea au fost monitorizate la fața locului de către echipajele medicale și transportate la spital pentru îngrijiri și investigații medicale suplimentare.

 

Pompierii voluntari ai SVSU Șiria au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la locul evenimentului.

foto cu rol ilustrativ