Accident la Podgoria, o mașină de îngrijiri medicale “n-a văzut” tramvaiul

Data publicare: Miercuri, 11 Ianuarie, 2023 Total: 3507 accesari

Accident la Podgoria, o mașină de îngrijiri medicale “n-a văzut” tramvaiul

Un accident relativ ușor a avut loc miercuri dimineața, în jurul orei 11.30, în sensul giratoriu din zona Podgoria din municipiul Arad.


Incidentul a avut loc pe sensul de mers spre Lacul Pădurice, la intersecția cu liniile de tramvai, în fața noii Catedrale.


În incident au fost implicate un autoturism a unui serviciu care oferă îngrijiri medicale la domiciliu, și un tramvai. Se pare că incidentul s-a produs din neatenția șoferului autovehiculului care nu a observant tramvaiul și nu i-a acordat prioritate.

 

În urma incidentului, din fericire, nu există victime, doar pagube materiale însemnate la autoturism, pasagerii autoturismului, nu au fost nevoiți șă-și acorde singuri primul ajutor.

UPDATE: „În ziua de 11 ianuarie a.c., în jurul orei 11,40, polițiștii Biroului Rutier au fost sesizați despre un eveniment rutier.

 

O femeie de 32 de ani, din Arad, în timp ce conducea un autoturism pe Bd. Revoluției, zona Podgoria, a intrat în coliziune cu un tramvai condus de un bărbat de 44 de ani, din Zimand.

 

În urma evenimentului rutier nu au rezultat victime.” transmite IPJ Arad