Tâlhărie în zi de sărbătoare în Arad. Se înmulțesc cazurile de violență și furturi. Poliția în alertă maximă

Data publicare: Luni, 09 Ianuarie, 2023 Total: 780 accesari

Tâlhărie în zi de sărbătoare în Arad. Se înmulțesc cazurile de violență și furturi. Poliția în alertă maximă

Polițiștii Secției 1 Vlaicu Arad au fost sesizați, în ziua de 7 ianuarie, despre o tâlhărie săvârșită pe raza municipiului.

 

Din cercetări, a reieșit că persoana vătămată, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe strada Orfeu, din Arad, ar fi fost deposedată, prin violență, de o geantă cu 3.000 de lei și două telefoane mobile.

 

Ulterior identificării persoanelor bănuite, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, au fost puse în aplicare două mandate de percheziție, la domiciliile a doi bărbați, de 25 și 20 de ani, din Arad, unde au fost găsite și ridicate în vederea continuării cercetărilor, parte din bunurile sustrase.

 
În baza probatoriului administrat, cei doi tineri au fost reținuți pentru 24 de ore, pe numele lor fiind emise mandate de arestare preventivă, pentru 30 de zile, de magistrații Judecătoriei Arad.

 

Activitatea a beneficiat de sprijinul polițiștilor Serviciului Criminalistic, luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale și Biroul pentru Operațiuni Speciale.