Distracția preferată de Revelion a unor arădeni – vandalizarea

Data publicare: Marti, 03 Ianuarie, 2023 Total: 1513 accesari

Distracția preferată de Revelion a unor arădeni – vandalizarea

Noaptea dintre ani a fost pentru majoritatea un prilej de bucurie, de petrecere a unor clipe în familie, sau alături de prieteni, un moment de reflecție și analiză a anului care a trecut și a planurilor pentru anul ce urmează, alții au ales să petreacă în stradă la concertul din fața primăriei, însă pentru alți concitadini de-ai noștri, distracția maximă a fost distrugerea.


La adăpostul “infernului” generat de materialele pirotehnice din dotarea tuturor, care s-a abătut peste oraș în preajma miezului nopții, unii au profitat de moment, și curajul amplificat de alcool și probabil nu numai de el, au distrus ce le-a căzut cu tronc, profitând și de zgomotul aferent dar și de zonele mai puțin populate la miezul nopții.


Angajații primăriei au constatat în prima zi a anului, dezastrul din cartierul Alfa după ce acesta a fost incendiat pentru simpla distracție a unora, însă stricăciunile nu s-au limitat din păcate la punctul de colectare al deșeurilor din Alfa care a suferit o daună totală.


Citește și: Unii s-au distrat copios de Revelion, au incendiat noile platforme de gunoi din Alfa

 

 

 

În a doua zi a anului, s-a constatat și vandalizarea parcării etajate din zona “Pieții Soarelui”, care a fost și ea pusă la grea încercare de către “petrecăreți”. Mai exact, au fost sparți toți hidranții existenți, ori cu celebrele petarde, ori cu sticlele de bere consumate, ori cu amândouă, iar unii pereți au rezistat cu încăpățânare la încercările la care au fost supuși.


Probabil că în următoarele zile se vor constata noi distrugeri, însă trăim cu speranța că ele nu vor fi însemnate.