Unii s-au distrat copios de Revelion, au incendiat noile platforme de gunoi din Alfa

Data publicare: Duminica, 01 Ianuarie, 2023 Total: 2755 accesari

Unii s-au distrat copios de Revelion, au incendiat noile platforme de gunoi din Alfa

Cumpăna dintre ani a fost un prilej de distracție maximă pentru iubitorii de petarde, artificii, pocnitori și tot felul de materiale pirotehnice, că deh, așa este la cumpăna dintre ani.


“Nebunia” pocnitorilor a început de la amiza ultimei zile din an, mai ales în cartierele de blocuri, unde efectul acustic este accentuat între blocurile de beton, și a continuat până bine după miezul nopții.

De haosul din ultimă oră a anului, creat de materialele pirotehnice din arsenalul deținut de cei care au vrut să celebreze cât mai intens trecerea dintre ani, au profitat și unii mai „ingenioși” ca să nu folosim cuvinte mai dure și grele care s-ar potrivi mult mai bine, care au ales un mod mai “distractiv” de folosit materialele pirotehnice, și le-au plasat în noile puncte de colectare selectivă a gunoiului amplasate în luna decembrie în cartierul Alfa.





Rezultatul a fost unul pe măsură, un incendiu care a necesitat intervenția pompierilor, și distrugerea completă a punctului de colectare.





În speranța că distracția asta-i va costa și pe făptuitori, autoritățile locale speră să-i identifice pe cheflii în urma imaginilor de pe camerele de supraveghere, pentru că toate noile platforme sunt dotate cu camera de luat vederi. Am folosit cuvântul speranță pentru că aceste platforme au fost amplasate în două cartiere din Arad, Alfa și Confecții, și urmează să fie finalizate în luna ianuarie, iar unele încă nu sunt funcționale 100%.