Fetele de la FCC UAV Arad au făcut față doar o jumătate de partidă campioanelor de la Sepsi, 67 – 92. Deficiențe de organizare sau exces de zel al agenților de ordine

Data publicare: Vineri, 30 Decembrie, 2022 Total: 1214 accesari

Fetele de la FCC UAV Arad au făcut față doar o jumătate de partidă campioanelor de la Sepsi, 67 – 92. Deficiențe de organizare sau exces de zel al agenților de ordine

Anul baschetbalistic s-a încheiat în Arad cu derbyul de tradiție dintre vicecampioana FCC UAV Arad și campioana ultimei ediții, Sepsi SIC.

 

Fanii arădeni care au umplut până la refuz Sala Polivalentă au sperat la un succes al favoritelor dar din păcate după 40 de minute de joc, acestea au înclinat steagul la o diferență severă de 25 de puncte în fața baschetbalistelor din Sfântu Gheorghe.

 

Deși cele două echipe au mers cap la cap în primele două sferturi (38 – 40), în a doua jumătate a întâlnirii oaspetele s-au desprins încet, încet, banca de rezerve superioară fiind cea care a făcut diferența, precum și ratările succesive ale arădencelor sleite de puteri spre finalul partidei.

 

Victorie meritată a campioanelor en titre dar parcă diferența de scor din final a fost prea mare față de realitatea din teren.

 

Din păcate organizarea a lăsat de dorit pe alocuri un exemplu fiind întâmplarea din sectorul D al Polivalentei. Astfel cu doar vreoo 2 minute înainte de începerea partidei oamenii de la firma de ordine i-au ridicat pe spectatori de pe scaune spunându-le să-și caute alte locuri căci acea parte de sală este rezervată galeriei oaspete.

 

Dar pe parcursul partidei n-a apărut nicio galerie, iar chiar dacă aceasta ar fi existat, organizatorii ar fi trebuit să blocheze din timp acel sector și nu să creeze degringoladă într-o sală oricum arhiplină. Lacună de organizare sau exces de zel al celor de la firma de pază și protecție?

 

Scor final: FCC UAV Arad – Sepsi SIC 67-92 (19-19, 19-21, 14-22, 15-30).

 

Formații:

 

FCC UAV Arad: Baptiste 18 p, Akathiotou 17, Hadzovic 11 (2×3), Madden 10, Georgieva 6 (1×3), Racic 5 (1×3), Ciotir, Mîrne-Nagy, Fleșer,

 

Sepsi SIC: Mununga 20, Jespersen 20, Cave 19 (1×3), Hristova 11 (1×3), Jones 10, Godri-Părău 9, Ghizilă 3 (1×3), Gereben, Cătinean, A. Pop, Mititelu .