Revelion cu temperaturi de toamnă în Arad. Vremea începe să se răcească în ianuarie

Data publicare: Joi, 29 Decembrie, 2022 Total: 630 accesari

Revelion cu temperaturi de toamnă în Arad. Vremea începe să se răcească în ianuarie

Estimările meteorologilor arată că vremea se va încălzi uşor în toată ţara până pe 1 ianuarie 2023, după care temperaturile vor începe să scadă. Probabilitatea de precipitaţii este mai ridicată după 4 ianuarie.

 

Prognoza Administraţiei Naţionale de Meteorologie, valabilă până pe 8 ianuaie 2023, indică faptul că, în Banat, până la finalul acestei săptămâni, vremea se va încălzi din nou, iar în medie, maximele vor ajunge la 13…14 grade, iar minimele la 4…5 grade.

 

În prima săptămână din 2023, temperatura aerului va avea tendinţa de scădere spre medii regionale ale maximelor de 6…7 grade şi ale minimelor de -1…0 grade.

 

Probabilitatea de precipitaţii slabe (mai ales ploi) va fi ridicată în zilele de 30 şi 31 decembrie, dar în restul intervalului condiţiile vor fi reduse.

 

În Crișana, până în data de 1 ianuarie, vremea se va încălzi din nou şi, în medie, valorile diurne vor ajunge la 12…13 grade, iar cele nocturne la 5…6 grade. În prima săptămână din 2023, temperatura aerului va avea tendinţa de scădere spre medii regionale ale maximelor de 5…6 grade şi ale minimelor de -1…0 grade.

 

Probabilitatea de precipitaţii slabe (mai ales ploi) va fi ridicată în zilele de 30 şi 31 decembrie, dar în restul intervalului condiţiile vor fi în general reduse.

 

La munte, în această săptămână, valorile maxime vor ajunge la 6 grade, iar cele minime la 0…1 grad. În a doua săptămână, temperatura aerului va avea tendinţa de scădere spre medii regionale ale maximelor de 0 grade şi ale minimelor de -6…-5 grade.

 

Probabilitatea de precipitaţii slabe se va menţine pe tot parcursul intervalului, dar va fi mai mare în jurul datei de 31 decembrie şi după 4 ianuarie.