Iustin Cionca: „Îi invit pe toți politicienii Aradului să se implice în proiectele arădene”

Data publicare: Miercuri, 28 Decembrie, 2022 Total: 530 accesari

Iustin Cionca: „Îi invit pe toți politicienii Aradului să se implice în proiectele arădene”

Consiliul Județean Arad a organizat o ședință de lucru cu consilierii județeni și municipali, dar și cu parlamentarii de Arad, pentru a le prezenta marile proiecte de investiții ale județului, în domeniul infrastructurii și al sănătății publice.

 

Scopul ședinței de lucru a fost să trecem în revistă câteva dintre marile proiecte ale Consiliului Județean Arad, care au tangență, la modul concret, și cu municipiul. Mesajul nostru este că suntem transparenți, ne dorim o colaborare la nivel administrativ și politic și cu Consiliul Local Municipal, și cu reprezentanții Aradului în Parlamentul României, indiferent de culoarea politică. Eu regret că nu a venit nimeni din partea PSD și niciun parlamentar USR. Voiam să îi întreb și pe ei dacă ne putem baza pe viitor pe sprijinul lor, pentru că problemele sunt multe, sunt complexe, și trebuie să înțelegem în câte proiecte ne putem implica. Nu ne considerăm infailibili, nu suntem singurii deținători ai cunoștințelor despre ce trebuie să se întâmple în Arad. Ce știm, însă, cu siguranță, este că munca individuală, într-un sistem de genul «fiecare pentru el», în care nu există colaborare între instituții și între Consilii, ar fi dăunătoare pentru Arad. Nu cred că este loc de orgolii sau de separatisme politice, dacă vrem să obținem rezultate pentru Arad”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

 

Fiecare invitat la ședința de lucru a primit o mapă cu proiectele Consiliului Județean, finanțate din fonduri europene. Mapa va fi transmisă și celor care nu au participat la ședință.

 

Vă reamintim că la ședința de lucru au fost prezenți aleșii locali ai PNL, PMP, Pro România, UDMR și USR, dar și parlamentarii PNL și UDMR, care au fost informați asupra proiectelor Aradului. Nu a participat niciun ales local și parlamentar PSD și niciun parlamentar USR.