Un tânăr de 19 ani beat și fără permis a spulberat 6 copii pe trecerea de pietoni, după care a fugit. Toți au ajuns la spital

Data publicare: Joi, 22 Decembrie, 2022 Total: 2242 accesari

Un tânăr de 19 ani beat și fără permis a spulberat 6 copii pe trecerea de pietoni, după care a fugit. Toți au ajuns la spital

Un accident grav s-a petrecut miercuri seara, 21 decembrie, pe o trecere de pietoni din Petroșani. Un tânăr băut și fără permis a lovit un grup de șase copii, care se aflau în traversare pe zebra, după care a fugit de la locul accidentului.

 

”Astăzi, în jurul orei 22.00, Poliţia Municipiului Petroşani a fost sesizată cu privire la faptul că, pe strada 1 Decembrie 1918, din Petroşani, un conducător auto a accidentat şase tineri, pe trecerea de pietoni, după care a părăsit locul faptei. La scurt timp, în urma declanşării activăţilor specifice, a fost identificat în localitatea Aninoasa, pe strada Căzăneşti, un tânăr de 19 ani, din Aninoasa, care nu posedă permis de conducere, bănuit de comiterea evenimentului rutier.

 

Conducătorul auto a prezentat o concentraţie la etilotest de 0,81 mg/l, alcool pur în aerul expirat, şi a fost condus la unitatea medicală din Petroşani, în vederea recoltării probelor biologice necesare stabilirii alcoolemiei”, a informat IPJ Hunedoara.

 

Unul dintre copii a fost grav rănit, medici au început manevrele de resuscitare

 

Cei șase copii au ajuns la spital. Aceștia au vârste cuprinse între 11 și 14 ani. Trei dintre ei au fost transportați la Timișoara, iar ceilalți trei copii au rămas la spitalul din Petroșani.

 

Tânărul ce a produs accidentul a fost audiat și apoi reținut, transmite Poliția Hunedoara.