Zi de sărbătoare la Liceul Național de Informatică Arad

Data publicare: Marti, 20 Decembrie, 2022 Total: 922 accesari

Zi de sărbătoare la Liceul Național de Informatică Arad

Odată cu sărbătoarea Crăciunului, la LNI Arad s-a deschis sezonul serbărilor, al zâmbetelor și al bucuriei.

 

Pe lângă numeroasele activități de voluntariat în care elevii noștri s-au implicat pentru a-i ajuta pe alți copii mai puțin norocoși, ieri sala festivă a fost neîncăpătoare pentru momentele artistice pregătite de elevii LNI într-o serbare dedicată Crăciunului: printre colindele tradiționale și preluate din cultura franceză sau engleză, participanții s-au delectat cu momente coregrafice sau teatrale, sau cântece tradiționale, având ca temă comună Nașterea Domnului.

 

La serbare au participat elevi ai claselor de gimnaziu și liceu, dar și părinți. De remarcat este faptul că impactul a fost unul „neașteptat de pozitiv”. „Elevii aveau nevoie de astfel de activități, ei trebuie să simtă că viața de elev nu înseamnă doar materii și note, serbările și alte activități care să îi scoată pe copii <> sunt adevăratele cărămizi care formează viitorul adult, mi-a mărturisit mama unui elev din clasa a 7-a.

 

Cu această ocazie părinții îi mulțumesc doamnei director Lilla Pellegrini, care a sprijinit realizarea evenimentului, dar mai ales doamnelor profesoare Mirela Groza și Veronica Jurjeu, care au „orchestrat” întreaga operațiune.

 

Zâmbetele copiilor și ale părinților din final au fost cea mai frumoasă răsplată.