CLIPA DE MONDIAL – The End: Argentina Campeones!!! Messi înger și demon! Mbappe învins cu 4 goluri înscrise. Argentina – Franța 3 – 3 (4 – 2)

Data publicare: Duminica, 18 Decembrie, 2022 Total: 724 accesari

CLIPA DE MONDIAL – The End: Argentina Campeones!!! Messi înger și demon! Mbappe învins cu 4 goluri înscrise. Argentina – Franța 3 – 3 (4 – 2)

Finală de vis, incredibilă, cu joc spectaculos, răsturnări de situație, lovituri de la 11 metri, prelungiri și din nou lovituri de la 11 metri.

 

Messi 3 goluri înscrise, Mbappe 4 reușite, duelul titanilor în care a ieșit învingător vulpea cea bătrână, magnificul, incredibilul, senzaționalul câștigător de nu mai puțin 7 ori a Balonului de Aur.

 

Messi, care totuși din înger putea să se transforme în demon ( de la mingea pierdută de el la centrul terenului, în urma căreia Franța a reușit să înscrie și să reintre în meci ), reușește astfel un apogeu de carieră strălucitor, obținând ”Titlul Mondial” cu Argentina, diadema ce-i lipsea de pe coroană.

 

Mbappe, chiar dacă acum plânge, consolându-se totuși cu titlul de golgeter al competiției, sunt convins că viitorul e a lui și în curând va fi noul câștigător al Balonului de Aur.

 

A fost o încrâncenare a titanilor, a fost fără discuție un duel al celor mai bune echipe de la acest Mondial, a formațiilor care au demonstrat fotbal, care au făcut spectacol, care au încântat simțurile fanilor sportului rege.

 

A fost o partidă în care Argentina, după ce a fost egalată, a renăscut aidoma Păsării Phoenix, repetând isprava din timpul competiției, când după prima înfrângere neașteptată în fața Arabiei Saudite, a strâns rândurile și a ajuns în vârf.

 

Ar mai fi multe de scris, iar cronica desfășurării partidei, vă las dragi prieteni care m-ați însoțit timp de 4 săptămâni în această rubrică, să o citiți de pe site-urile de profil.

 

Haide UTA!