CLIPA DE MONDIAL: Visul marocan la medalii a fost spulberat de pragmatismul croaților. Maroc – Croația 1 – 2

Data publicare: Sambata, 17 Decembrie, 2022 Total: 857 accesari

CLIPA DE MONDIAL: Visul marocan la medalii a fost spulberat de pragmatismul croaților. Maroc – Croația 1 – 2

Contrar așteptărilor la ce am văzut în ultimii zeci de ani la finalele mici ale campionatelor mondiale de fotbal, în care combatantele nu s-au prea omorât cu firea, de această dată am asistat la un meci spectaculos în care ambele formații au dat totul pentru a-și adjudeca medaliile de bronz în Qatar.

 

Deși reprezentanții Maghrebului au reușit de multe ori să se ridice la nivelul balcanicilor, plusvaloarea și pragmatismul croaților și-a spus cuvântul, impunându-se în final cu scorul de 2 – 1.

 

Începutul de partidă a fost furtunos ambele echipe înscriind câte odată prin Gvardiol (min.7) pentru croați, respectiv Achraf Dari pentru marocani (min.9).

 

Croații au fost mai insistenți și au reușit să mai înscrie odată prin Orsic(mn.42) și astfel au intrat la vestiare în avantaj, pe care delatfel au reușit să-l mențină până la finalul întâlnirii, deși pe parcursul reprizei secunde ambele formații au avut șanse importante de a marca.

 

Ambele formații reușesc o performanță importantă, Marocul prin calificarea pentru prima dată în istorie în careul de ași, iar Croația care termină din nou pe podium după argintul obținut în precedenta ediție din Rusia.

 
foto: Facebook/Miss Croația