Tânără gravidă în 8 luni, însoțită de un copilaș de 10 luni trimisă la cerșit de concubinul violent pe străzile Aradului

Data publicare: Joi, 15 Decembrie, 2022 Total: 1315 accesari

Tânără gravidă în 8 luni, însoțită de un copilaș de 10 luni trimisă la cerșit de concubinul violent pe străzile Aradului

În după amiaza zilei de miercuri, 14 decembrie, în jurul orelor 16.00, polițiștii locali au sesizat prezența unei femei gravide care apela la mila publicului în proximitatea bisericii greco-catolice din zona UTA, însoțită de un un copil în vârstă de aproximativ un an.

 

După identificarea celei în cauză, a rezultat că C.M.M., originară dintr-un oraș al județului Bihor, însărcinată în 8 luni și mamă a minorului de 10 luni care o însoțea, locuiește fără forme legale într-una din zonele din nordul municipiului Arad, identificate anterior de DGPL ca fiind utilizate de persoanele fără adăpost sosite din alte zone ale țării.

 

Proprietarul terenului ar fi un cetățean italian, iar construcția ar aparține, declarativ, unui cetățean român a cărui identitate, după ce va fi stabilită, va fi comunicată de polițiștii locali colegilor de la disciplina în construcții, precum și Inspectoratului Județean de Poliție.

 

Concubinul lui C.M.M. provine tot din județul Bihor și, din datele obținute ulterior sancționării pentru cerșetorie, adoptă, ocazional, un comportament violent care o forțează să părăsească adăpostul respectiv, refugiindu-se pe domeniul public.

 

Luând act de aspectele relatate de tânăra respectivă, polițiștii locali au transportat-o împreună cu băiatul la centrul de minori al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului de pe strada Udrea, unde a fost predată asistenților sociali.