CLIPA DE MONDIAL: Croații au mâncat rahat (produs tradițional turcesc, ca să nu fie interpretări). În doar două zile au intrat în Schengen, dar și în semifinale la Cupa Mondială. Croația – Brazilia 4 – 2 după penalty-uri

Data publicare: Vineri, 09 Decembrie, 2022 Total: 883 accesari

CLIPA DE MONDIAL:  Croații au mâncat rahat (produs tradițional turcesc, ca să nu fie interpretări). În doar două zile au intrat în Schengen, dar și în semifinale la Cupa Mondială. Croația – Brazilia 4 – 2 după penalty-uri

Nu o să comentez desfășurarea ostilităților, căci prea multe nu-s de spus.

 

Fotbalul, la fel ca și politica, sunt două chestii ciudate, la care nu știi niciodată la ce să te aștepți.

 

Cert este că deși brazilienii n-au rupt gura târgului în această partidă, ei au fost cei care au condus ostilitățile pe parcursul celor 120 de minute cu tot cu prelungiri și, doar bravul portar croat Livakovic a fost cel care a hotărât în final soarta partidei.

 

Odată cu plecarea Braziliei acasă, una dintre puținele formații spectacol de la acest Mondial ciudat, sunt convins că interesul pentru competiție va scădea vertiginos.

 

Felicitări croaților care în decurs de 2 zile au reușit atât să obțină undă verde în spațiul Schengen, cât și în semifinalele Mondialului dintre nisipuri.