„Stil, arte și carte”, la Biblioteca arădeană

Data publicare: Joi, 08 Decembrie, 2022 Total: 574 accesari

„Stil, arte și carte”, la Biblioteca arădeană

Biblioteca Județeană „Alexandru D. Xenopol” Arad organizează în perioada 12-30 decembrie 2022, o inedită expoziție cu titlul „Stil, arte și carte”, cuprinzând o frumoasă colecție de accesorii și bijuterii artizanale, alături de o interesantă colecție de carte privind istoria universului decorativ feminin.

 

Accesoriile și bijuteriile artizanale unicate, create de coordonatoarea proiectului, Irina Șandor, bibliotecar în cadrul Secției „Împrumut carte pentru adulți”, pun în lumină frumusețea, delicatețea și personalitatea eternului feminin, fiind realizate cu migală, din pastă de modelaj.

 

Coliere, cercei, brățări, broșe, inele, adevărate „mici decorații prețioase” ce se remarcă printr-o notă distinctivă de originalitate, eleganță și stil, se vor alătura astfel unei interesante colecții de carte din fondurile Bibliotecii Județene „Alexandru D. Xenopol” Arad, o călătorie în imagini și text cuprinzând complexe informații privind atributele feminității de-a lungul istoriei universale.

 

Expoziția, cu acces gratuit pentru public, poate fi vizitată în perioada 12-30 decembrie 2022, în cadrul spațiului non-formal inedit de expunere, Artoteca Bibliotecii Județene „Alexandru D. Xenopol” Arad (str. Gh. Popa de Teiuș 2-4, etaj I).