CLIPA DE MONDIAL: Samba a devenit cel mai popular dans în Qatar. Brazilienii Europei au făcut show de zile mari. Portugalia – Elveția 6 – 1. Țintarul sferturilor de finală

Data publicare: Miercuri, 07 Decembrie, 2022 Total: 836 accesari

CLIPA DE MONDIAL:  Samba a devenit cel mai popular dans în Qatar. Brazilienii Europei au făcut show de zile mari. Portugalia – Elveția 6 – 1. Țintarul sferturilor de finală

După ce o zi înainte jucătorii din țara în care s-a născut binecunoscutul dans ”samba” au făcut spectacol în meciul cu Coreea de Sud, doar după o zi, ”brazilienii Europei”, cum sunt alintați portughezii, au recidivat și au excelat printr-un joc superb în partida contra Elveției.

 

Deși lusitanii au început partida cu Ronaldo pe banca de rezerve, aceștia au făcut show și au marcat la foc continuu, străpungând de 6 ori poarta Elveției. Goncalo Ramos a deschis scorul în minutul 17, din pasa lui Joao Felix, Pepe a majorat diferența în minutul 33, iar Ramos a realizat „dubla” în minutul 51. Guerreiro a marcat pentru 4-0 în minutul 55 după care același Ramos a realizat hat-trick-ul în minutul 67. Abia intrat pe teren, jucătorul lui Milan, Rafa Leao și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor în minutul 90+2. Pentru elvețieni a ănscris golul de onoare Akanji în minutul 58. 

 

Meciul Portugalia – Elveția 6 - 1 a stabilit astfel tabloul complet al sferturilor de finală de la Campionatul Mondial de fotbal. 

 

Vineri 09 decembrie

 

Croaţia – Brazilia (ora 17.00)

Olanda – Argentina (ora 21.00)

 

Sâmbătă 10 decembrie

 

Maroc – Portugalia (ora 17.00)

Anglia – Franţa (ora 21.00)

foto: ro.depositphotos.com