Tradiția s-a respectat și în acest an, luminițele bradului de Crăciun au fost aprinse în ajun de Moș Nicolae

Data publicare: Luni, 05 Decembrie, 2022 Total: 1524 accesari

Tradiția s-a respectat și în acest an, luminițele bradului de Crăciun au fost aprinse în ajun de Moș Nicolae

Piaţa Primăriei a fost luată cu asalt, în luni seara, de copii şi părinţi veniţi să se întâlnească cu Moşul. Asta, în condiţiile în care Primăria a organizat o mică festivitate, pentru a aprinde luminiţele în bradul de Crăciun şi iluminatul festiv.Instalația de lumini din bradul de Crăciun a fost aprinsă înainte de ora 19.00, în prezența primarului Călin Bibarț și a lui Moș Nicolae.

Instalația de lumini din bradul de Crăciun a fost aprinsă înainte de ora 19.00, în prezența primarului Călin Bibarț și a lui Moș Nicolae.

Moșul care a venit și de data aceasta la întâlnirea cu cei mai mici dintre arădeni a dat startul numărătoarei inverse, la sfârșitul căreia bradul a prins culoare. La final, copiii au fost invitați în holul Primăriei pentru a primi cadouri. „Păstrăm magia sărbătorilor pentru toți copiii, că toți copiii au fost cuminți. Celor care nu au putut fi prezenți le transmitem salutări și gânduri bune de aici, și de la mine și de la Moșul”, a spus primarul Călin Bibarț, la finalul manifestării.

 

 

De menționat că pentru cei mici a fost pregătit un moment artistic cu Trupa Veselă „Țac-Pac“ din Arad, care a pregătit un spectacol plin de culoare, intitulat „În căutarea lui Moș Crăciun“.



 

După aprinderea instalației de lumini a bradului, copiii prezenți la eveniment au primit câte un pacheșel din partea Moșului iar apoi au avut posibilitatea să imortalizeze momentul alături de Moșul și de primarul Aradului, Călin Bibarț.




 

Bradul are aproximativ 16 mii de LED-uri alb rece/verde cu flash, 150 de ornamente tip „fundiță” și aproximativ 900 de ornamente tip „glob”.


 

Bradul va rămâne în fața Primăriei până anul viitor, după sărbătoarea Sfântului Ioan.

 

Tot luni seară, tramvaiul lui Moș Crăciun a făcut o cursă specială, numai cu ocazia festivității de aprindere a luminițelor bradului de Crăciun.




După eveniment, o mare parte din cei aproximativ 3000 de arădeni, au luat cu asalt Târgul de Crăciun din parcul Eminescu.