CLIPA DE MONDIAL: Croația bate Japonia după prelungiri și executarea penalty-urilor de departajare și se califică în sferturi

Data publicare: Luni, 05 Decembrie, 2022 Total: 717 accesari

CLIPA DE MONDIAL: Croația bate Japonia după prelungiri și executarea penalty-urilor de departajare și se califică în sferturi

O primă repriză în care croații nu au jucat mare lucru, desi au avut o ușoară dominare, însă cei ce înscriu sunt japonezii spre final prin golul înscris de Maeda (min.43) în urma unei lovituri de colț și o recentrare în careu.

 

În repriza a două balcanicii restabilesc relativ repede egalitatea pe tabela de marcaj prin frumosul gol înscris cu capul de Perisic (min.56), din centrarea lui Lovren.

 

Din acest moment jocul se stinge încet, încet, pe tabelă nu se mai întâmplă nimic și astfel asistăm la primul meci de la acest Mondial în care se intră în prelungiri.

 

Au fost 30 de minute de fotbal slab în care cele 2 echipe au încercat mai mult să se anihileze și astfel după 1 – 1 la finalul celor 120 de minute de joc s-a trecut la executarea loviturilor de departajare unde japonezilor le-au tremurat picioarele iar experimentații croați, cu un portar în mare formă, au profitat și s-au impus fără probleme.

 

Scor final, Japonia – Croația 2 – 4, iar cei din urmă se califică în sferturi unde vor da piept cu învingătoarea dintre Brazilia și Coreea de Sud.

 
sursa foto: Tele 9TV