CLIPA DE MONDIAL: Messi a marcat cu gol aniversarea a 1000 de meciuri oficiale. Argentina – Australia 2 – 1. Primul meci șoc în sferturi

Data publicare: Duminica, 04 Decembrie, 2022 Total: 749 accesari

CLIPA DE MONDIAL: Messi a marcat cu gol aniversarea a 1000 de meciuri oficiale. Argentina – Australia 2 – 1. Primul meci șoc în sferturi

În prima repriză Argentina părea că se află într-o stare de somnolență, parcă neavând niciun chef să joace împotriva unui adversar mai modest dar foarte arțăgos.

 

Cam în aceeași linie a evoluțieii s-a aflat și Messi aflat la partida oficială cu numărul 1.000 din carieră, până când și-a amintit cine e și într-un moment de inspirație caracteristic a deschis scorul în minutul 35, rezultat cu care dealtfel s-a încheiat și prima repriză.

 

După pauză Australia obligată să iasă la atac a creat implicit spații în defensive, dar golul 2 al pumelor s-a născut dintr-o gafă a portarului Ryan care a încercat să dribleze doi adversari în propriul careu, dar Alvarez i-a furat mingea și a înscris sec (min.57).

 

Când totul părea că e rezolvat a venit de nicăieri autogolul lui Fernandez (min.77), care a deviat în propria-i poartă șutul sănătos expediat de Goodwin.

 

Spre final Messi a încercat să-și resusciteze coechipierii, a avut o serie de driblinguri spectaculoase, pase și șuturi, dar lovitura era cât pe ce să o dea tot cangurii în ultimul minut al prelungirilor, 90+7, când Kuol rămas singur cu Martinez în careu n-a reușit să-l înfrângă pe bravul portar argentinian.

 

Așadar Argentina – Australia 2 – 1, astfel încât pumele se califică în sferturi unde vor da piept cu Olanda care în partida anterioară a depășit SUA cu 3 – 1.

 

Foto: Facebook