Doar o clipă pentru UTA: Degringolada i-a amploare în curtea Bătrânei Doamne. UTA – Sepsi 1 – 4

Data publicare: Vineri, 02 Decembrie, 2022 Total: 1200 accesari

Doar o clipă pentru UTA: Degringolada i-a amploare în curtea Bătrânei Doamne. UTA – Sepsi 1 – 4

Prea multe nu-s de spus după această partidă în urma căreia UTA se afundă din ce în ce mai mult în zona nisipurilor mișcătoare din zona retrogradării.

 

E adevărat echipa se află la doar 2-3 puncte de locul 12 și mai sunt destule jocuri de disputat, dar îngrijorează prestația alb-roșilor care au puține momente de joc bun, în majoritatea timpului părând ca un grup de băieți adunați de pe maidan care nu prea știu ce să facă cu mingea.

 

Din păcate ciorba reîncălzită prin readucerea lui Gyuszi Balint nu funcționează încă iar scuza că jumătate dintre titulari au probleme musculare dă mult de gândit despre ceea ce se întâmplă la antrenamente și la ședințele de recuperare.

 

Pe lângă partida din Cupa României cu Mioveniul,  UTA mai are de disputat până la întreruperea competiției meciurile cu vecina de clasament, U Cluj în deplasare și cu Rapid pe mocirla de pe Francisc Neuman, întâlniri dificile, dar în urma cărora arădenii trebuie să acumuleze cât mai multe puncte pentru a nu-și face viața și mai grea la reluarea sezonului.

 

Gest inexplicabil a lui Abeid care din minutul 69 și-a lăsat coechipierii în 10 pe teren după ce a luat cartonaș roșu pentru că și-a scuipat un adversar.

 

Au marcat pentru UTA, Otele (min.30), iar pentru Sepsi, Cosmin Matei (min.29 – penalti), Marius Ştefănescu (min.53), Alex Tudorie (min.64) şi Nicolae Păun (min.90+4).


Formații:

 

UTA: Iacob – Vukcevic, Benga, Anton, Abeid – Otele, Matei (min.58, Cibi), Batha, R. Pop (min.72, Dobrescu) – Postolachi (min.70, Godwin), Keşeru (min.58, Stahl). Antrenor: Laszlo Balint.

 

Sepsi: Niczuly – Aganovic (min.86, Dimitrov), Ninaj, Tamaş, Dumitrescu – Rodriguez (min.86, Junior), Păun, Matei – Rondon (min.86, Varga), Safranko (min.60, Tudorie), Ştefănescu (min.73, I. Gheorghe). Antrenor: Cristiano Bergodi.

 

Cartonaşe galbene: Cibi ’84 / Ştefănescu ’39, Niczuly ’45+3, Tudorie ’73.


Cartonaş roşu: Abeid ’69.


A arbitrat: Cătălin Popa.