Hoți de laptopuri și telefoane mobile depistați de polițiștii arădeni

Data publicare: Vineri, 02 Decembrie, 2022 Total: 736 accesari

Hoți de laptopuri și telefoane mobile depistați de polițiștii arădeni

În ziua de 29 noiembrie, polițiștii Biroului de Ordine Publică au fost sesizați despre sustragerea unui laptop în valoare de aproximativ 5.000 de lei, dintr-o societate comercială de pe raza municipiului Arad.

 

La scurt timp după reclamarea furtului, în zona Gării CFR Arad, a fost depistat un bărbat de 46 de ani, din Timișoara, care avea asupra sa laptopul în cauză și un altul, despre care există suspiciunea că ar fi fost sustras, tot din Arad..

 

Prejudiciul a fost recuperat și returnat societății comerciale, cercetările fiind continuate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale, pentru documentarea întregii activități infracționale a celui în cauză.

 

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

 

În ziua de 30 noiembrie a.c., în jurul orei 15,00, a fost reclamat furtul a două telefoane mobile, lăsate nesupravegheate de proprietar, într-o sală de jocuri din zona Boul Roșu.

 

La scurt timp, a fost depistat un arădean de 35 de ani, asupra căruia au fost găsite cele două telefoane mobile, care au fost returnate proprietarului. În cauză se continuă cercetările pentru furt.