CLIPA DE MONDIAL: Brazilienii ”Europei de Est” egalii ”Leilor neîmblânziți”. Meci spectaculos și la final Camerun – Serbia 3 – 3

Data publicare: Luni, 28 Noiembrie, 2022 Total: 801 accesari

CLIPA DE MONDIAL: Brazilienii ”Europei de Est” egalii ”Leilor neîmblânziți”. Meci spectaculos și la final Camerun – Serbia 3 – 3

Meci spectaculos în prima partidă a zilei de luni, 28 noiembrie, dintre ”leii neîmblânziți” din Camerun și ”brazilienii Europei”, cum sunt alintați jucătorii naționalei Serbiei.

 

Cele două echipe au trecut pe rând de la agonie la extaz pe parcursul disputei, într-un meci în care am consemnat 28 de șuturi pe poartă, dintre care 14 pe spațiul porții.

 

Cei ce s-au bucurat primii au fost africanii care au deschis scorul prin Castelletto (min.29), dar sârbii au replicat tăios și au reușit să înscrie de 3 ori la rând prin golurile reușite de Pavlovic (min.45+1), Milinkovici-Savici (min. 45+3) și Mitrovic (min.53).

 

Camerunezii n-au fost însă de acord și au înscris destul de repede de 2 ori prin Aboubakar (min.63) și Choupo-Moting (min.66), dealtfel ultimele goluri ale întâlnirii, deși ocazii de a înscrie au mai fost, mai ales din partea sârbilor.

 

În urma acestui rezultat, ambele echipe desi au acumulat doar câte un punct după primele 2 runde, rămân în cărțile calificării, dar principalele favorite rămân Brazilia și Elveția cu câte 3 puncte înaintea partidei directe.