CLIPA DE MONDIAL: Mannschaft-ul Germaniei egal cu Furia Roja. Deși ultimii în grupă nemții au a doua șansă de calificare în optimi. Spania - Germania 1-1

Data publicare: Luni, 28 Noiembrie, 2022 Total: 816 accesari

CLIPA DE MONDIAL: Mannschaft-ul Germaniei egal cu Furia Roja. Deși ultimii în grupă nemții au a doua șansă de calificare în optimi. Spania - Germania 1-1

Un meci așteptat cu nerăbdare de suflarea fotbalistică din întreaga lume, disputat între două foste campioane mondiale s-a ridicat la nivelul așteptat, ambele formații etalând un joc de calitate, cu multe ocazii uriașe de gol și cu un rezultat final echitabil.

 

În prima repriză vioara întâi au fost spaniolii care au avut mai multe oportunități de a marca, ocazia irosită de Olmo în min.7 când balonul a ricoșat dintr-o bară într-alta fiind rarisimă. Cei ce au înscris totuși au fost germanii prin Rudiger în min.40, dar golul a fost anulat pe motiv de offside.

 

Deși nemții au înceut mai bine repriza secundă, cei ce au deschis scorul au fost spaniolii prin Morata în minutul 62. Panzerele cu cuțitul la os au forțat egalarea, fapt reușit după câteva ratări mari în minutul 83 prin reușita lui Fullkrug. Deși ambele echipe au avut câte o mare ocazie de a înscrie la final de meci, rezultatul a rămas 1 – 1.

 

Astfel în urma rezultatelor înregistrate în a două etapă a grupei E, Japonia – Costa Rica 0 – 1 și egalul menționat mai sus, toate cele 4 formații păstrează șanse de calificare în optimi.

 

Spania este principala favorită căreia îi este suficient un egal în compania Japoniei, pe când surprinzător, Germania cu doar 1 punct acumulat are a două șansă fiindu-i necesară victoria în fața mai slabei cotate Costa Rica la cel puțin 2 goluri diferență, dar cu condiția ca Japonia să nu bată Spania.

 

Sursa foto: Wikipedia