CLIPA DE MONDIAL: Luptă în trei pentru calificare în grupa F. Canadienii au sperat jumătate de oră la o minune. Croația - Canada 4 - 1

Data publicare: Duminica, 27 Noiembrie, 2022 Total: 744 accesari

CLIPA DE MONDIAL: Luptă în trei pentru calificare în grupa F. Canadienii au sperat jumătate de oră la o minune. Croația - Canada 4 - 1

Deși părea că sarabanda surprizelor nu se mai termină în Qatar, după ce canadienii au reușit deschiderea scorului încă din minutul 2 al partidei cu Croația (autor Davies), după mai bine de jumătate de oră lucrurile au intrat pe făgașul normal.

 

Croații, amintindu-și că sunt vicecampionii mondiali en titre, au pus stăpânire pe joc și au întors rezultatul partidei până la pauză datorită reușitelor lui Kramanic (min.36) și Livaja (min.44).

 

Deși canadienii au încercat să revină în repriza a doua, cei ce au punctat încă de două ori au fost tot balcanicii, prin reușitele aceluiași Kramanic (min.70) și Majer (min.90+4).

 

În urma acestui rezultat, dar și a înfrângerii suferite de belgieni cu câteva ore în urmă, 0 – 2 în compania Marocului, lucrurile se complică în această grupă F. Astfel, Croația și Maroc cu câte 4 puncte acumulate și Belgia cu 3 puncte vor avea o ultimă rundă de foc în care partida cea mai ușoară pare să o aibă marocanii în fața canadienilor, care nu mai au nicio șansă de a accede în optimi după 2 înfrângeri consecutive.

 

În schimb partida dintre Croația și Belgia va fi un adevărat derby căci la final aproape sigur una dintre cele două va spune adio Qatar.

sursa foto: Instagram