CLIPA DE MONDIAL: Samuraii japonezi și-au făcut seppuku. După 0 – 7 cu Spania, Costa Rica i-a bătut pe învingătorii Germaniei

Data publicare: Duminica, 27 Noiembrie, 2022 Total: 925 accesari

CLIPA DE MONDIAL: Samuraii japonezi și-au făcut seppuku.  După 0 – 7 cu Spania, Costa Rica i-a bătut pe învingătorii Germaniei

”Ce au luat pe mere, au dat pe pere”, spune o vorbă veche din bătrâni.

 

Jucătorii din ”Țara Soarelui Răsare” nu au știut să profite de succesul surprinzător în fața Germaniei din prima partidă disputată în Qatar și au trebuit să încline steagul în fața costaricanilor, care după 0 -7 împotriva Spaniei, au strîns din dinți și au revenit la viață.

 

Costa Rica a înscris în urma singurului șut pe spațiul porții prin Fuller în minutul 81, iar japonezii surprinși nu au mai avut nici puterea nici timpul suficient pentru a reacționa.

 

În urma acestui rezultat, Japonia și Costa Rica au acumulat câte trei puncte, la fel ca și Spania, și ambele păstrează șanse de calificare, înainte de ultima etapă.

 

Surprinzător cenușăreasa grupei este Germania cu zero puncte deocamdată, întâlnirea din această seară împotriva ”Furiei Roja” având aproape un caracter decisiv.

 
sursa foto: Studio Historia