CLIPA DE MONDIAL: ”Pumele” argentiniene mai puternice decât ”chihuahua” mexicani. Geniul lui Messi menține șansele de calificare ale Argentinei în optimi

Data publicare: Duminica, 27 Noiembrie, 2022 Total: 729 accesari

CLIPA DE MONDIAL:  ”Pumele” argentiniene mai puternice decât ”chihuahua” mexicani. Geniul lui Messi menține șansele de calificare ale Argentinei în optimi

După ”accidentul” din meciul cu Arabia Saudită (1-2), Argentina a reuşit, graţie geniului lui Messi, să câştige această partidă vitală, prin senzaționalul gol înscris de acesta îm minutul 64, reușită dublată de cea a lui Fernandez în miinutul 87.

 

”Pumele” au făcut o primă repriză slabă, în faţa unei formaţii mexicane dârze care s-a apărat pe trei linii, cu marcaj strâns, prima ocazie clară de gol a argentinienilor consemnând-o doar în minutul 34, când în urma unei lovituri libere executate de Mesi, goal-keeperul Ochoa a scos balonul de sub transversală.

 

Golul marcat de Messi în minutul 64 în urma unei pase inspirate a lui Di Maria a schimbat complet desfășurarea ostilităților, argentinienii find cei ce au preluat controlul acesteia.

 

În urma acestei victorii Mesii și ai lui păstrează șanse de a trece de grupă dar pentru aceasta vor avea nevoie de victorie în ultima întâlnire cu Polonia, care se va disputa miercuri, 30 noiembrie.

 

Dealtfel toate cele 4 echipe (Polonia 4p, Argentina și Arabia Saudită, câte 3p și Mexic 1p) au șanse de a merge mai departe.

foto: Facebook