CLIPA DE MONDIAL: Samba braziliană mai tare ca hora sârbească. Brazilia – Serbia 2 – 0. Richarlison gol de senzație

Data publicare: Vineri, 25 Noiembrie, 2022 Total: 822 accesari

CLIPA DE MONDIAL: Samba braziliană mai tare ca hora sârbească. Brazilia – Serbia 2 – 0. Richarlison gol de senzație

Lumea fotbalistică a așteptat cu nerăbdare debutul Braziliei, considerată principala favorită la câștigarea Cupei Mondiale.

 

Prima repriză a surprins însă neplăcut datorită jocului slab practicat atât de echipierii Serbiei cât și de cei ai naționalei ”Carioca”.

 

Repriza a doua a avut însă o cu totul altă desfășurare, brazilienii intrând pe teren în ritm de samba, practicând un joc modern și în viteză, fapt ce i-a îngenuncheat pe dîrjii fotbaliști sârbi.

 

Echipa din Balcani a rezistat doar până în minutul 63 când Richarlison deschide scorul în urma unei respingeri grește a portarului, iar 10 minute mai târziu același Richarlison mărește avantajul Braziliei printr-un gol senzațional reușit din foarfecă, de departe cel mai frumos de până acum înscris în Qatar.

 

Dealtfel, atacantul lui Tottenham, Richarlison, cotat de transferamarkt la 50 milioane de euro a fost desemnat cel mai bun jucător al meciului de pe Lusail Iconic Stadium.

 

După primele 2 partide din grupă, Brazilia și Elveția cu cîte cele 3 puncte acumulate au luat prima opțiune pentru calificarea în optimi.

 

Foto: Twitter FIFA World Cup