CLIPA DE MONDIAL: Ronaldo gol istoric dintr-un penalty dăruit de arbitri. După emoții mari, Portugalia – Ghana 3 - 2

Data publicare: Joi, 24 Noiembrie, 2022 Total: 848 accesari

CLIPA DE MONDIAL: Ronaldo gol istoric dintr-un penalty dăruit de arbitri. După emoții mari, Portugalia – Ghana 3 - 2

Meci spectaculos între Portugalia și Ghana, în urma căruia lusitanii s-au impus în prima partidă din Qatar cu scorul de 3 – 2, având astfel cele mai mari șanse din grupă la calificarea în optimile de finală.

 

În prima repriză am asistat la un asalt al portughezilor, dar cu toate acestea toate golurile s-au marcat în repriza a doua.

 

Ronaldo a deschis scorul pentru Portugalia dintr-un penalty dat ușor de arbitru, fără ca cei din camera VAR, în mod ciudat zic eu, să intervină. A fost o fază de duel unu la unu în careu în urma căruia ”vulpea” Ronaldo a căzut fapt ce l-a impresionat până la lacrimi pe arbitrul american de origine marocană care a arătat spre punctul de la 11 metri. Ca urmare a acestei reușite Cristiano devine primul jucător din lume care înscrie la 5 campionate mondiale consecutive.

 

Ghana a egalat imediat, însă Joao Felix și Rafael Leao au marcat pentru lusitani și au adus victoria pentru Portugalia, deși ganezii reușesc să reducă din handicap prin Bukari în minutul 89.

 

Soarta întâlnirii s-ar fi putut schimba în minutul 90+9, ultimul de prelungiri, când portarul Costa a fost la un pas să fie păcălit de un adversar, care la rându-i s-a speriat de imensa ocazie avută, s-a împiedicat și nu a reușit să trimită balonul în poarta goală.

 

Sursa foto: Imago