Vestul sălbatic s-a mutat la DSP Arad. Conflict pe hol și în lift între fost și actual director al DSP. Directorul economic Gheorghe Penzeș se teme pentru viața sa

Data publicare: Luni, 21 Noiembrie, 2022 Total: 1805 accesari

Vestul sălbatic s-a mutat la DSP Arad. Conflict pe hol și în lift între fost și actual director al DSP. Directorul economic Gheorghe Penzeș se teme pentru viața sa

Azi dimineață, 21 noiembrie, în jurul orei 08.00 a avut loc o altercație pe holurile Direcției de Sănătate Publică Arad, protagoniști fiind actualul director executiv adjunct economic al instituției, Gheorghe Iuliu Penzes și fostul director executiv, Constantin Cătană.

 

”Având în vedere că în cursul zilei de astăzi au apărut în presă anumite informații în legătură cu instituția noastră, dorim să aducem unele clarificări.

 

În această dimineață, între doi angajați ai instituției a avut loc o discuție contradictorie, fără a exista un contact fizic. Aceasta a avut loc la intrarea în clădire și a continuat până în secretariatul instituției unde conflictul a fost aplanat.

 

Domnul director economic Penzes Iuliu Gheorghe a solicitat un consult medical, înștiințându-ne ulterior că este în concediu medical”, a transmis printr-un comunicat Direcția de Sănătate Publică Arad.

 

Directorul economic, Gheoeghe Penzeș ne-a declarat: ”Azi dimineața la începutul programului de lucru am fost așteptat în hol în fața liftului de fostul director Constantin Cătană cu care am urcat împreună până la etajul 4 la sediul instituției. În lift, în urma unei dispute verbale, Cătană m-a agresat fizic, lovindu-mă peste față și în spate, iar telefonul mi-a căzut pe podea, fapt ce m-a determinat să mă deplasez ulterior la Unitatea de Primiri Urgențe și la Medicina Legală pentru a obține un certificat pentru leziunile pricinuite.

 

Menționez totodată că deși nu am anunțat pe nimeni, la doar câteva minute de la prezentarea mea la UPU, soția mea a fost sunată de pe un număr ascuns și i s-a comunicat unde mă aflu și că sunt legat de pat pentru că am înebunit.

 

Țin să precizez că toate acestea mi se întâmplă datorită plângerii făcute la Prefectură referitor la abuzurile în serviciu făcute de Constantin Cătană.

 

Am ajuns să mă tem pentru viața mea, ceea ce s-a întâmplat azi fiind o amenințare clară în ceea ce privește integritatea mea fizică.”

 

Vom reveni cu amănunte referitor la conflictul deschis ce a izbucnit între cele două părți, cu drept la replică a tuturor ce se simt vizați.