U.V.V.G. Arad trece la cursuri online sincron. Facultățile de medicină, farmacie și stomatologie își continuă activitatea cu prezență fizică

Data publicare: Duminica, 20 Noiembrie, 2022 Total: 628 accesari

U.V.V.G. Arad trece la cursuri online sincron. Facultățile de medicină, farmacie și stomatologie își continuă activitatea cu prezență fizică

1. Începând cu data de 21 noiembrie 2022, cursurile Facultății de Științe Juridice, Facultății de Științe Economice, Informatică și Inginerie și ale Facultății de Științe Socio-umane, Educație Fizică și Sport se vor desfășura în sistem online sincron, cu respectarea standardelor specifice ale ARACIS, pentru fiecare program de studiu. Procesul de învățare se va desfășura utilizând platformele de E-learning deja existente și testate în perioada pandemiei.

 

2. Colocviile și examenele, în cazul tuturor facultăților, vor fi susținute cu prezență fizică, în perioada și datele stabilite.

 

3. Facultatea de Medicină, Facultatea de Farmacie și Facultatea de Stomatologie își continuă activitatea cu  prezență fizică, conform orarelor.

 

”Având în vedere continuarea procesului de digitalizare al universității noastre, precum și experiența digitală din timpul pandemiei, avem încredere că procesul de învățare se va desfășura fără probleme.

 

Totodată, pentru implementarea proiectului de digitalizare și rezolvarea oricăror probleme tehnice care pot apărea, Departamentul IT al U.V.V.G. Arad își va organiza activitatea astfel încât să poată fi gestionate toate situațiile neprevăzute”, comunică Biroul de presă al U.V.V.G. Arad.