Grupul de logistică şi transport marfă International Alexander din Arad ţinteşte afaceri de 257 de milioane de euro până la final de an

Data publicare: Sambata, 19 Noiembrie, 2022 Total: 4954 accesari

Grupul de logistică şi transport marfă International Alexander din Arad ţinteşte afaceri de 257 de milioane de euro până la final de an

Grupul de logistică şi transport marfă International Alexander din Arad, cu capital românesc, fondat în 2003 de antreprenorul Simion Ioan Apreutese, ţinteşte afaceri de 257 de milioane de euro până la final de an faţă de 200 mil. euro de anul trecut, potrivit oficialilor companiei, citataţi de ZF.

 

”Anul 2021 a fost încheiat la nivel de holding cu o cifră de afaceri de 200 milioane de euro, iar pentru anul 2022 estimăm să încheiem cu o cifră de afaceri de 257 milioane de euro. Suntem de asemenea în analiză pentru diverse alte proiecte din segmentul de transport, ecommerce, real estate şi în funcţie de rezultatele procesului de due diligence vom decide semnarea de noi tranzacţii de achiziţie, asociere”, a declarat Loredana Apreutese, director general al companiei, citată de ZF.

 

Grupul asigură servicii de transport multimodal, pe cale rutieră, pe apă sau aer şi oferă şi soluţii logistice, funcţionând şi ca o casă de expediţii. Compania livrează marfă pentru clienţi din industria auto, IT şi pentru cei din FMCG.