Moarte cumplită pentru un adolescent de 19 ani. Tânărul a murit după ce s-a urcat într-un tomberon și a fost zdrobit de un camion de reciclare

Data publicare: Joi, 17 Noiembrie, 2022 Total: 16112 accesari

Moarte cumplită pentru un adolescent de 19 ani. Tânărul a murit după ce s-a urcat într-un tomberon și a fost zdrobit de un camion de reciclare

Kellen Bischoff, în vârstă de 19 ani, din New Jersey, SUA, care se întorcea sâmbătă, 12 noiembrie, de la o petrecere cu prietenii a fost găsit mort în jurul orei 8.45 la centrul de reciclare din Birdsboro, Pennsylvania, scrie Mirror.co.uk.

 

Adolescentul talentat, care cânta la tobe într-o trupă locală, a fost în vizită la o familie care locuia aproape de locul tragediei unde a participat la o petrecere.

 

La primele ore ale zilei de sâmbătă, el a fost surprins de camerele de supraveghere urcând într-un tomberon din spatele unui magazin Dollar Tree de pe bulevardul Constitution, potrivit autorităților.

 

Dar doar câteva ore mai târziu, un camion de reciclare a sosit și a golit tomberonul în spatele camionului, unde tânărul a murit zdrobit.

 

Poliția crede că moartea tânărului de 19 ani a fost accidentală după ce a fost efectuată o autopsie luni. Rapoartele toxicologice cu privire la moartea lui sunt în așteptare. Adolescentul lasă în urmă părinții devastați Patty și Mike și fratele său geamăn Nathaniel și sora mai mică Reagan.

 

Colegii săi de trupă Julian Contreras, Alex Rietmann, Nick Anastasatos și Estrella Vasquez Morales au lansat de atunci o pagină GoFundMe pentru a ajuta la acoperirea costurilor de înmormântare.

 

Sursa: stirileprotv.ro