S-au făcut praf la intersecția străzilor Oituz cu Dr. Ion Rațiu

Data publicare: Marti, 15 Noiembrie, 2022 Total: 3382 accesari

S-au făcut praf la intersecția străzilor Oituz cu Dr. Ion Rațiu

Încă un accident s-a produs marți dimineața, de această dată în municipiu la intersecția străzilor Oituz cu Dr. Ion Rațiu.


Incidentul rutier a avut loc în jurul orei 9.00 dimineața, în incident fiind implicate două autoturisme, un Ford Galaxy și un Mercedes.


Se pare că totul s-a întâmplat, din nou, din cauza neatenției și neacordării priorității, iar strada Oituz, de când i s-a refăcut carosabilul cu asfalt care pe unii îi îndeamnă la apăsat accelerația, duce la incidente aproape în fiecare lună, ultimul a fost acum 2 săptămâni la intersecția străzilor Oituz cu Căpitan Ignat.


Citește și: Accident rutier cu victime produs între 3 autoturisme pe strada Căpitan Ignat din Arad


Autoturismul Ford Galaxy se deplasa pe strada Oituz pe direcția L. Rebreanu – Complex Jackson, iar la intersecția cu strada Dr. Ion Rațiu, intersecție unde trebuie acordată prioritate, se pare că șoferul Fordului a neglijat semnele de circulație și a fost luat din plin de Mercedesul care se deplasa regulamentar pe Ion Rațiu pe direcția str. Șaguna – Pădurii (Aurel Ardelean).


În urma impactului, ambele autoturisme au suferit avarii grave, însă din fericire, conform martorilor oculari, pasagerii celor două autoturisme au plecat pe picioarele lor, nesuferind contuzii grave.