Ciorba reîncălzită n-a dat în clocot. UTA – FC Voluntari 1 – 1

Data publicare: Duminica, 13 Noiembrie, 2022 Total: 1012 accesari

Ciorba reîncălzită n-a dat în clocot. UTA – FC Voluntari 1 – 1

A plecat Poenaru, s-a reîntors Balint dar pare că degeaba. Încă o partidă în care UTA a vâslit împotriva curentului, practicând același joc dezlânat, fără niciun orizont. Dacă în prima repriză am văzut ceva fotbal, în partea a doau a întâlnirii am asistat din nou la același joc încâlcit al arădenilor, fără nicio idee tactică clară.

 

Gyuszi Balint a înceut partida cu Ubbink și Keseru, doi jucători pe care a încercat să-i resusciteze, dar experimentul a dat greș, mai ales în cazul olandezului, Keseru având totuși meritul de a înscrie repede golul egalizator care a ținut-o în viață pe UTA.




A deranjat foarte mult mingile pierdute ușor la mjlocul terenului, mai ales de Batha care de multă vreme nu se mai regăsește. În atac puțin de zis, exceptând frumoasa fază de pe partea dreaptă pe axa Abeid- Pop-Keseru, în urma căruia acesta a reușit să restabilească egalitatea în minutul 13.

 

Nici apărarea UTA-ei n-a excelat, faza din minutul 2 în urma căreia jucătorul celor de la Voluntari,  Damașcan a înscris fiind de cascadorii râsului.

 

Pe flancuri, Abeid și Dobrescu n-au reușit mare lucru, prima centrare a ultimului în careu producându-se de abia în minutul 83.

 

Pe atac aceeași poveste din epoca Poenaru, în sens că deși ai 2 vârfuri de meserie, Postolachi și Keseru, aceștia au fost căutați foarte rar de către coechipieri.

 

Otele a fost singurul care a creat un pic de panică oaseților, dar și acesta a alergat de multe ori în zadar, căci ultima pasă sau finalizările au lăsat de dorit.

 

Concluzioonând pot spune că din păcate nu s-a produs declicul odată cu revenirea lui Balint, iar viitorul arată sumbru pentru ”Bătrâna Doamnă”! Poate în pauza competițională se vor găsi soluții viabile pentru a evita prăbușirea UTA-ei.


Formații:

UTA ARAD: Balauru - Dobrescu, Erico, Benga, Abeid – Ubbink (Fl. Matei 72), Batha (Anton 62) - R. Pop (Şteau 62), Keşeru (Jobello 72), Otele – Postolachi. ANTRENOR: Laszlo Balint

 

FC VOLUNTARI: M. Popa - Meleke, Matricardi, Armaş - Marcelo Lopes (C. Costin 69), Govea (I. Andres 90), Tavares (A. Vlad 69), Raţa, Aliji (D. Florea 90) - Nemec, Damaşcan (Merloi 90). ANTRENOR: Liviu Ciobotariu

 

Cartonaşe galbene: Ubbink 32, Batha 38, Erico 53 / Govea 85, A. Vlad 87, Aliji 88

 

Arbitri: Flueran Viorel Nicusor - Avram Valentin, Cerei Alexandru - Moroiţă Andrei

 

Arbitri VAR: Popa Cătălin - Dumitru Ionel Valentin (Gherghiţa)

 

Observator: Aron Huzu