O oală sub presiune a explodat într-un apartament de pe Aleea Zorelelor din Micălaca

Data publicare: Marti, 08 Noiembrie, 2022 Total: 968 accesari

O oală sub presiune a explodat într-un apartament de pe Aleea Zorelelor din Micălaca

În după amiaza zilei de marți, 8 noiembrie, s-a produs o explozie la un aragaz dintr-un apartament al blocului 118 de pe Aleea Zorelelor din Micălca.

 

Datorită riscului unor posibile de scurgeri de gaze, la fața locului s-au deplasat pompierii militari ai Detașamentului Arad cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD. De asemena, în sprijin a intervenit și un echipaj al Ambulanței de la Spitalul Județean Arad.

 

Nu sunt înregistrate victime.

 

Explozia nu a fost urmată de incendiu.

Update:

 

În această după-amiază în jurul orei 16:00, pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină în cazul producerii unei explozii a unui aparat de gătit (oală sub presiune) aflat pe aragaz, într-un apartament din municipiul Arad, din cartierul Micălaca, Strada Zorelelor.

 

Pentru misiune au fost dislocate forțe și mijloace din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD.

 

În urma recunoașterii efectuate la fața locului, pompierii au constatat că explozia nu a fost urmată de incendiu, aceasta afectând doar aragazul.

 

De asemenea nu au fost înregistrate victime.

 

La locul evenimentului a fost solicitat un echipaj al furnizorului de gaze.