O mulțime de șoferi între 32 și 62 de ani depistați băuți în ultimul weekend în județul Arad. Alcoolemii de la 0,51 la 1,23 mg/l alcool pur în aer expirat

Data publicare: Luni, 07 Noiembrie, 2022 Total: 609 accesari

O mulțime de șoferi între 32 și 62 de ani depistați băuți în ultimul weekend în județul Arad. Alcoolemii de la 0,51 la 1,23 mg/l alcool pur în aer expirat

Polițiștii Secției 7 Rurală Lipova au depistat la data de 04 noiembrie, un bărbat de 43 de ani, din localitatea Zăbrani, care conducea un moped pe D.J.682.

 

Testarea cu aparatul alcooltest a celui în cauză a indicat o îmbibație alcoolică de 1,23 mg./l. alcool pur în aerul expirat, fiind dispusă recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

 

La data de 06 noiembrie, polițiștii orașului Lipova au depistat un bărbat de 48 de ani, din localitatea Muntenii de Sus, județul Vaslui care conducea un autoturism pe raza orașului Lipova.

 

Testarea cu aparatul alcooltest a celui în cauză a indicat o îmbibație alcoolică de 0,99 mg./l. alcool pur în aerul expirat, fiind dispusă recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

 

Polițiștii Secției 8 Rurală Săvârșin au depistat la data de 05 noiembrie, un bărbat de 41 de ani, din localitatea Lipova, care conducea un autoturism pe D.J.707 C, în localitatea Julița.

 

Testarea cu aparatul alcooltest a celui în cauză a indicat o îmbibație alcoolică de 0,94 mg./l. alcool pur în aerul expirat, fiind dispusă recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

 

La data de 04 noiembrie, polițiștii Secției 10 Poliție Rurală Gurahonț au depistat un bărbat de 62 de ani, din localitatea Deva, județul Hunedoara, care conducea un autoturism în localitatea Hălmagiu.

 

Testarea cu aparatul alcooltest a celui în cauză a indicat o îmbibație alcoolică de 0,82 mg./l. alcool pur în aerul expirat, fiind dispusă recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

 

Polițiștii Orașului Chișineu-Criș au depistat la data de 05 noiembrie, un bărbat de 42 de ani, din localitatea Lipova, care conducea un autoturism în afara localității Chișineu-Criș.Testarea cu aparatul alcooltest a celui în cauză a indicat o îmbibație alcoolică de 0,57 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

 

De asemenea în urma verificărilor efectuate în bazele de data a reieșit că autoturismul figurează cu certificatul de înmatriculare reținut.

 

Tot cu o alcoolemie de 0,57 mg./l. alcool pur în aerul expirat a mai fost depistat de polițiștii Secției 1 Rurală Arad, la data de 05 noiembrie, un bărbat de 50 de ani, din localitatea Secusigiu, care conducea un autoturism pe raza aceleiași localități.

 

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, a reieșit că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul nu figurează ca fiind înmatriculat în circulație.

 

La data de polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Chișineu-Criș au depistat un bărbat de 32 de ani, din localitatea Zărand, care conducea un autoturism pe raza aceleiași localități. Testarea cu aparatul alcooltest a celui în cauză a indicat o îmbibație alcoolică de 0,51 mg./l. alcool pur în aerul expirat, iar în urma verificărilor a reieșit că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 

Toți cei în cauză sunt cercetați penal pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere.