Gheorghe Seculici: "Partidele arădene să facă front comun pentru Arad"!

Data publicare: Luni, 07 Noiembrie, 2022 Total: 545 accesari

Gheorghe Seculici: "Partidele arădene să facă front comun pentru Arad"!

Este nevoie de o colaborare între toate partidele parlamentare arădene, pentru marile proiecte locale, susține arhitectul Gheorghe Seculici, presedintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Arad. Este vorba despre proiectele Aradului, ale administratiilor publice din județ și ale Camerei de Comerț, nu doar ale unui partid sau altul, fiindcă ele vor ajuta toți arădenii să își îmbunătățească viața. De aceea, nu trebuie lăsată doar o mână de oameni să lupte pentru ele, chiar dacă postura de arbitru critic, de pe marginea terenului, poate părea mai confortabilă.

 

"Diferența dintre Arad și Bihor ori Arad și Timișoara este că acolo luptele politice se opresc atunci când vine vorba despre marile proiecte ale judetului sau municipiului. Așa au ajuns acele municipii sau județe un reper național. Și la Arad se muncește mult, dar mai izolat, iar asta în perspectiva "rotativei guveramentale" preconizată pentru primăvara anului viitor prin perspectiva proiectelor cu finanțare națională", a precizat arhitectul Gheorghe Seculici, presedintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Arad.

 

Gheorghe Seculici a precizat că partidele trebuie să facă front comun și în jurul Camerei de Comerț, care reprezintă mediul de afaceri, în condițiile unei legislații ostile și chiar descurajatoare.

 

Având în vedere perioada dificilă prin care trece toată țara, acesta cere partidelor parlamentare din Arad să se reunească în jurul marilor proiecte arădene finanțate prin ministere sau companii naționale, ori derulate prin Camera de Comerț și complexul Expo Arad, să le asume ca proiecte de interes comun și să pledeze împreună pentru ele la București, ca finanțarea lor să fie asigurată. "Competiția între partide trebuie să fie pe proiectele viitoare ale Aradului, iar cele în derulare să le vedem realizate. Să învățăm din modelele din jurul nostru!", a declarat Gheorghe Seculici.