Poștașul care a dat tunul de 60.000 euro prins. Ce l-a împins să facă acest gest și pe ce a cheltuit banii

Data publicare: Sambata, 05 Noiembrie, 2022 Total: 1043 accesari

Poștașul care a dat tunul de 60.000 euro prins. Ce l-a împins să facă acest gest și pe ce a cheltuit banii

Poștașul bănuit că a furat aproape 280 de mii de lei din mașina Poștei Române pe 1 noiembrie, la Chiajna, a fost prins. Din sacul cu 278.000 de lei au fost recuperați 235.646 de lei. Bărbatul a declarat că, sătul de sărăcie, a dat din bani pe mâncare, a făcut milostenie și și-a cumpărat haine.

 

Citește și: Poliția încă-l caută pe tânărul care ar fi furat 56.000 de euro din mașina Poștei Române

 

Polițiștii orașului Chitila și cei de la Serviciul de Investigații Criminale Ilfov l-au depistat vineri seară pe poștașul fugar în localitatea Ploiești, în scara unui bloc unde voia să închirieze un apartament.

Asupra bărbatului a fost găsit un sac cu bani, din care lipseau puțin peste 8.000 euro.

Hoţul a spus poliţiştilor că a furat banii deoarece nu avea, și că se săturase de sărăcie. A vrut să se distreze cu prietenii, dar nu a avut complici. Din suma care a cheltuit-o a cumpărat mâncare, a făcut milostenie și și-a cumpărat haine, a declarant tânărul polițiștilor.

Acesta a mai povestit cum a fugit cu bicicleta de acasă imediat după ce a furat banii, iar la un moment dat a abandonat-o și a luat taxiul până la Ploiești.



 

La acest moment, bărbatul se află în custodia polițiștilor din Chitila, fiind condus la sediul acestei subunități de poliție, pentru cercetări, potrivit Poliției.