Poliția încă-l caută pe tânărul care ar fi furat 56.000 de euro din mașina Poștei Române

Data publicare: Vineri, 04 Noiembrie, 2022 Total: 1154 accesari

Poliția încă-l caută pe tânărul care ar fi furat 56.000 de euro din mașina Poștei Române

Poliția din Ilfov îl caută pe tânărul care ar fi furat un sac cu peste 56.000 de euro din mașina Poștei Române. Bărbatul de 20 de ani este suspectat de săvârșirea infracțiunii de furt.

 

Incidentul a avut loc marți, în jurul orei 11:00. Un angajat al Poștei Române a sunat la 112 și a anunțat că, în timp ce se afla pe o stradă din Chiajna, din interiorul autoutilitarei care transporta valori monetare, a dispărut un sac, ce aparține Poștei Române, în care se afla suma de 278.000, și care ar fi fost furat de însoțitorul acestuia, angajat la aceeași instituție.

 

Erau bani pentru plata pensiilor, care ar fi trebuit să ajungă la un oficiu poştal din Chiajna. Suspectul principal este un tânăr de 30 de ani, din București. Era angajat de numai o săptămână, pe post de mânuitor de valori.

Miercuri, tânărul a fost dat în urmărire, dar persoane care dețin informații sunt rugate să apeleze Serviciul Unic de Urgență 112, IPJ Ilfov sau cea mai apropiată unitate de poliție.

 

”La data de 1 noiembrie a.c., în jurul orei 11:47, un reprezentant al Poștei Române a sesizat Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov cu privire la faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 11:40, un angajat (șofer transport valori) la aceeași instituție, l-a sesizat cu privire  la faptul că în timp ce se afla oprit pe strada Eroului din Chiajna, din interiorul autoutilitarei care transporta valori monetare, a dispărut un sac, ce aparține Poștei Române, în care se afla suma de 278000, și care ar fi fost sustras de însoțitorul acestuia, angajat la aceeași instituție.

La fața locului s-au deplasat cu operativitate polițiștii din Chitila pentru efectuarea activităților specifice, în cauză fiind identificat delegatul, respectiv un bărbat în vârstă de 30 de ani, bănuit de comiterea faptei sesizate.

La acest moment polițiștii din Chitila efectuează activități pentru depistarea persoanei, în cauză fiind deschis dosar de urmărire penală în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt”, se arată în comunicatul poliției.