Aproape finalizat, terenul de sport de la „Moise Nicoară” este un real spectacol cromatic

Data publicare: Vineri, 04 Noiembrie, 2022 Total: 1583 accesari

Aproape finalizat, terenul de sport de la „Moise Nicoară” este un real spectacol cromatic

Terneul de sport de la „Moise Nicoară” este aproape gata, și se așteaptă recepția lui

 

Modernizarea a început în luna aprilie a acestui an, de către Primăria Municipiului Arad, care a investit aproape 4 milioane de lei, iar constructorul a avut conform contractului o perioadă de 6 luni pentru finalizare.


Primăria și-a dorit ca finalizarea lucrării să fie făcută înainte de începerea anului școlar, acest lucru nu a fost posibil, problemele de aprovizionare a constructorului au încurcat planurile administrației, însă cu toate acestea, constructurol s-a încadrat în termenul din contract, lucru mai rar întâlnit pe la noi.


Investiţia a vizat atât reamenajarea terenurilor de sport, cât şi a pistelor de alergare pe o suprafață de peste 7.000 mp unde au fost realizate  două terenuri de baschet și alte două terenuri de handbal, unde s-au marcat tot pe atâtea terenuri de volei. Pista de viteză are 4 benzi, 3 dintre ele suprapunându-se cu pista de alergare, în timp ce o bandă rămâne independentă. Best porn site https://noodlemagazine.com - Watch porn.


Terenurile de sport, au piste cu tartan pentru alergat, va exista și o zonă de Wi-fi, iar zona de sport are și mese de tenis, cu iluminat nocturn, astfel încât acest spațiu să  fie destinat atât elevilor colegiului „Moise Nicoară”, cât și iubitorilor de sport din municipiu.













Sursă foto: https://www.facebook.com/gh.falca