Luptătorul rus de arte marţiale mixte Aleksandr Pisarev a murit în somn după ce ar fi fost otrăvit cu pepene

Data publicare: Joi, 03 Noiembrie, 2022 Total: 879 accesari

Luptătorul rus de arte marţiale mixte Aleksandr Pisarev a murit în somn după ce ar fi fost otrăvit cu pepene

Aleksandr Pisarev, 33 de ani, şi soţia sa le-au spus, duminica trecută, rudelor lor că se simt rău. Ulterior, sportivul rus a murit în somn, iar soţia sa este internată și în prezent în spital, sub suspiciunea că ar fi fost, la rândul ei, otrăvită, informează TASS, citată de Agerpres.

 

Se bănuieşte că luptătorul de arte marțiale mixte (MMA) a fost otrăvit cu un pepene verde, ipoteză care deocamdată nu a fost confirmată oficial, potrivit mass-media rusă. „Conform datelor anterioare, decesul s-a datorat intoxicaţiei cu opioide. Încă nu ştim de unde au venit şi care a fost cauza. Vom avea rezultatele finale ale analizelor în câteva zile”, a afirmat o sursă, citată de agenţia TASS.

 

„Anchetatorii inspectează locul evenimentelor, sunt ridicate obiecte care ar putea fi semnificative pentru anchetă, se efectuează expertize chimice criminale”, a precizat Comitetul de Instrucţie al regiunii Moscova.

 

La MMA, sportivul a avut trei victorii și două înfrângeri. 

 

Aleksandr Pisarev, care a concurat la turneele RCC și Fight Nights, a fost campion al Moscovei şi finalist la Campionatul European de MMA.

 

Sursa: libertatea.ro

Foto: captură video