Un puști de 15 ani care a spart cu șurubelnița 4 mașini a fost prins de vigilenții jandarmi arădeni în zona ”Căminul”

Data publicare: Marti, 01 Noiembrie, 2022 Total: 855 accesari

Un puști de 15 ani care a spart cu șurubelnița 4 mașini a fost prins de vigilenții jandarmi arădeni în zona ”Căminul”

Luni seara, 31 octombrie, în jurul orei 21.40, echipajul de jandarmerie aflat în serviciu, a observat pe strada Nelu Aristide Dragomir din municipiul Arad, în zona localului ,,Pisica Albastră" un tânăr  ce transporta o trusă de scule, pe o bicicletă.  Acesta purta pe cap atașată o lanternă și mănuși în mână.

 

La vederea echipajului de jandarmerie, acesta a mărit viteza de deplasare. Jandarmii l-au interceptat și în urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că acesta a sustras bunurile prin spargerea geamului unui autoturism parcat în spatele terenului de fotbal ,,AMEFA" din municipiul Arad, cu ajutorul unui șurubelnițe. 

 

Minorul în vârsta de 15 ani a declarat că a mai spart alte două autoturisme parcate pe strada Corneliu Coposu din care nu a reușit să sustragă bunurile fiind observat de locatari.

 

Ulterior s-a deplasat în spatele terenului de fotbal AMEFA din municipiul Arad, unde a spart un autoturism din care a reușit să sustragă trusa de scule, după care s-a deplasat pe strada Nelu Aristide Dragomir și la scurt timp după ce a spart geamul unui alt autoturism pentru a sustrage o altă trusă de scule a văzut echipajul de jandarmerie, s-a urcat pe bicicletă și a încercat să fugă.

 

Pe numele tânărului au fost întocmite acte de sesizare și împreună cu bunurile sustrase a fost predat I.P.J. Arad în vederea continuării cercetărilor.

foto: captură video