Joc haotic și drept rezultat, UTA – FC Arges 0 – 1. Fetele de la gimnastică ritmică îi invită pe fotbaliștii UTA-ei la ”Naționalele” ce vor avea loc la Ploiești în aceeași zi în care vor întâlni Petrolul

Data publicare: Luni, 31 Octombrie, 2022 Total: 920 accesari

Joc haotic și drept rezultat, UTA – FC Arges 0 – 1. Fetele de la gimnastică ritmică îi invită pe fotbaliștii UTA-ei la ”Naționalele” ce vor avea loc la Ploiești în aceeași zi în care vor întâlni Petrolul

UTA a dezamăgit din nou în fața celor peste 7.000 de fani prezenți la stadion, părăsind terenul învinsă de FC Argeș cu scorul de 1 – 0. Partida a fost de un slab nivel tehnic, niciuna dintre cele 2 echipe nearătând mare lucru.

 

Diferența pe tabela de marcaj s-a produs în minutul 26, în care în urma unei gafe uriașe a lui Batha care a pierdut mingea la mijlocul terenului, a fost lansat în cursă Garita, care a trecut ca o vijelie pe lângă Erico și l-a executat pe Balauru.

 

Deși arădenii au avut câteva oportunități bune de a înscrie, precipitarea în execuție și-a spus cuvântul, astfel încât la finalul partidei argeșenii au fost cei ce s-au bucurat pentru victorie.

 

Ca de obicei fanii arădeni au creat o atmosferă frumoasă pe stadion. Deși în prima repriză tifosii de la peluza Iosif Petchovski nu au scandat și n-au cântat, supărați fiind pe abuzurile Jandarmeriei, locul lor a fost luat de suporterii de la tribuna a doua care au preluat o parte din repertoriul celor dintâi.

La finalul partidei jucătoriii UTA-ei și-au pierdut cumpătul, Șteau și Erico văzând roșu în fața ochilor, fiind astfel  trimiși mai repede la vestiare de șmecherul arbitru Georgică Găman.

 

”Demisia, demisia, demisia”, a fost scandarea favorită în ultima parte a unei partide în care jucătorii gazdă au rămas din nou datori sufletistului public arădean.

 

În urma acestui rezultat UTA se află pe locul 14, loc ce duce la barajul de menținere în prima ligă și la doar 2 puncte de locul 15 care duce direct la retrogradarea în liga inferioară.

 

Situația nu este deloc roză căci etapa următoare UTA se va deplasa sâmbătă, 5 noiembrie, la Ploiești unde va întâlni Petrolul, echipă greu de învins pe teren propriu.

 

În aceeași perioadă, 4 – 5 noiembrie,tot la Ploiești vor fi prezente și gimnastele de la secția de ritmică a CSM Arad, care vor participa la Camionatele Naționale și care, suporterițe înfocate ale Bătrânei Doamne, îi invită pe componențiii echipei de a le încuraja la Sala Polivalentă ”Olimpia”, dar totodată și pentru a învăța ce înseamnă cu adevărat dăruire și muncă până la epuizare pentru îndeplinirea obiectivului sportiv.

 

Echipele trimise pe teren

 

UTA: Balauru – Dobrescu (Matei), Erico, Benga, Abeid – Batha, Cascini (Keşeru) – Stahl (Jobello), Rareş Pop (Şteau), Otele – Postolachi. Antrenor: Ilie Poenaru

 

FC Argeș: Straton – Tofan, Dobrosavlevic, Cestor, Latovlevici – Njyke (Crețu), Rainov – Isfan, Calcan (Şerban), Bertrand (Jakolis) – Garita. Antrenor: Marius Croitoru

 

Partida a fost arbitrată de George Găman (la centru), ajutat la cele două tuşe de Adrian Popescu şi Vladimir Urzică, arbitru de rezervă fiind Kovacs Szabolcs.