Accident cu victimă decedată pe strada Năsăud din municipiu

Data publicare: Duminica, 30 Octombrie, 2022 Total: 4593 accesari

Accident cu victimă decedată pe strada Năsăud din municipiu

În duminică seara, în jurul orei 22:30, pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină în cazul producerii unui accident rutier în care a fost implicat un autoturism, în municipiul Arad, strada Năsăud colț cu strada Independenței.

 

Pentru misiune au fost dislocate forțe și mijloace din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad cu o autospecială cu modul pentru descarcerare și un echipaj SMURD TIM.  În sprijin a intervenit și un echipaj SAJ.

 

În urma accidentului au rezultat două victime de sex masculin, dintre care una încarcerată, în stare de inconștiență.

S-a acționat pentru extragerea victimei din autoturism, iar ulterior aceasta a fost preluată de către echipajul SMURD TIM.

Din păcate victima prezenta leziuni incompatibilitate cu viața iar decesul a fost declarat de către echipajul medical.

A doua victimă, conștientă, cooperantă, neîncarcerată, a primit îngrijiri medicale la locului evenimentului, iar ulterior a fost preluată de echipajul medical si transportată la Spitalul Județean Arad pentru investigații amănunțite și îngrijiri de specialitate.

 

După asigurarea măsurilor PSI, cazul a rămas în atenția autorităților competente pentru cercetări.


Update: Bărbatul care a decedat ar fi fost înjunghiat de ginerele său și a condus mașina spre spital însoțit de 2 prieteni, dar din cauza rănii grave a pierdut controlul volanului și a intrat într-un stâlp.