Al doilea accident Bd. Revoluției în nici 12 ore, de această data în timpul zilei și la intersecția cu str. Andrei Mureșan

Data publicare: Duminica, 30 Octombrie, 2022 Total: 3038 accesari

Al doilea accident Bd. Revoluției în nici 12 ore, de această data în timpul zilei și la intersecția cu str. Andrei Mureșan

Încă un accident s-a produs în cursul zilei de duminică pe |Bd. Revoluției, la aproximativ 100 de metri de cel petrecut în cursul nopții, tot între două mașini, cauza fiind probabil aceeași, viteză și neacordare de prioritate.


Citește și: Un taximetru întors cu rotile-n sus sâmbătă noaptea pe Bd. Revoluției la intersecția cu str. Crișan



Incidentul rutier s-a produs în cursul dimineții în jurul orei 10.00, la intersecția Bd. Revoluției cu strada Andrei Mureșan.


În incidentul rutier au fost implicate două autoturisme, de data aceasta putem spune că ambele fac parte din categoria “bolid”, deși unii vor avea obiecții legate de acest termen, este vorba de un autoturism marca BMW și un Range Rover Evoque.


După dinamica accidentului, se pare că autoturismul BMW se deplasa pe direcția Podgoria -Teatru, iar Range Rover-ul dorea să pătrundă de pe str. Andrei Mureșan pe Bd Revoluției, manevră care obliga conducătorul auto să acorde prioritate celor care se se deplaseză pe Bd. Revoluției.


Evident că ceva din acestea nu s-au petrecut cum trebuia, iar impactul care a avut loc a proiectat autoturismul BMW într-un stâlp de iluminat de pe marginea bulevardului, în timp ce Range Rover-ul a suferit avarii destul de serioase în partea stângă a mașinii.


Nu deținem detalii despre pasagerii celor două autoturisme implicate în incident, respectiv dacă au suferit leziuni și dacă au avut nevoie de îngrijiri medicale, însă după pagube, se pare că nu au existat victime.


Poliția urmează să stabilească împrejurările în care a avut loc accidentul și să stabilească cine se face vinovat de producerea lui, cert este însă că aceste accidente care evident pot fi evitate, se produc din cauza grabei, a teribilismului si a neatenției.










Sursă Foto: DoctorTrafic