Două doamne au rămas încarcerate în urma unui accident rutier produs între Sintea Mare și Țipari

Data publicare: Sambata, 29 Octombrie, 2022 Total: 1096 accesari

Două doamne au rămas încarcerate în urma unui accident rutier produs între Sintea Mare și Țipari

Sâmbătă, 29 octombrie, în jurul orei 13:45, pompierii arădeni au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier pe DC 131, între localitățile Sintea Mare și Țipari.

 

În evenimentul rutier au fost implicate un autoturism și un microbuz pentru transport marfă.

 

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace din cadrul Detașamentului de pompieri Ineu- Garda 2 Chișineu-Criș cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și un echipaj SMURD. În sprijin a intervenit și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

 

În urma evenimentului rutier, două persoane de sex feminin, aflate în autoturism au rămas încarcerate.

 

Pompierii au acționat pentru descarcerarea acestora iar ulterior au fost preluate de echipajele medicale și transportate la Spitalul Județean Arad.

 

Victimele sunt stabile, conștiente și cooperante. 

 

Pompierii au acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la locul evenimentului.

Update:

”În ziua de 29 Octombrie a.c., în jurul orei 13,45, un bărbat de 49 de ani, din Ineu, în timp ce conducea un microbuz pe D.N. 79/A, dinspre Ineu spre Chișineu-Criș, a acroșat cu partea dreapta față un autoturism care staționa pe partea dreaptă a carosabilului.

 

În urma impactului, autoturismul a fost proiectat pe partea dreaptă a drumului, două femei, care se aflau în autoturism, fiind transportate la spital în vederea acordării de îngrijri medicale (rănite ușor la prima vedere).

 

Testarea cu aparatul alcooltest a șoferului a indicat că acesta nu consumase alcool.

 

Polițiștii continuă verificările pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs accidentul, într-un dosar penal întocmit pentru vătămare corporală din culpă”, a transmis Biroul de Presă al IPJ Arad.