A fost descoperit autorul accidentului în urma căruia o femeie și-a pierdut viața la Hălmagiu. Este vorba despre o femeie de 34 de ani din județul Bihor

Data publicare: Miercuri, 26 Octombrie, 2022 Total: 12521 accesari

A fost descoperit autorul accidentului în urma căruia o femeie și-a pierdut viața la Hălmagiu. Este vorba despre o femeie de 34 de ani din județul Bihor

Din cercetările efectuate de polițiști, s-a stabilit că, în seara zilei de 24 octombrie a.c., în jurul orei 20,20, o autoutilitară care se deplasa pe D.N. 76, spre județul Hunedoara, a accidentat mortal o femeie de 43 de ani, din Vața de Jos, după care și-ar fi continuat deplasarea.

 

În urma investigațiilor efectuate, vehiculul a fost depistat pe raza localității Sânmartin, din județul Bihor, conducătorul acestuia fiind o femeie de 34 de ani, din județul Bihor.

 

Persoana în cauză a fost condusă la audieri, urmând a fi reținută pentru 24 de ore, pentru ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului, fără încuviințarea organelor de cercetare.

 

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cauzelor care au dus la producerea accidentului.

Știrea inițială:


În această dimineață, 25 octombrie, pe DN 76, în interiorul localității Hălmagiu, a fost sesizată prezența unei persoane decedate, pe marginea drumului.

 

La fața locului se deplasează o echipă operativă a IPJ Arad.

 

Vom reveni cu amănunte.

Update:

 

”În urma verificărilor efectuate de polițiști, a fost identificată persoana decedată.

 

Este vorba de o femeie de 43 de ani, din localitatea Vața de Jos, Jud. Hunedoara. Femeia ar fi fost victima unui accident rutier. Cadavrul acesteia a fost transportat la SJML în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cauzei decesului.

 

Polițiștii desfășoară activități pentru clarificarea circumstanțelor în care a survenit decesul și  luarea măsurilor legale care se impugn”, a transmis Biroul de presă al IPJ Arad.



foto cu rol ilustrativ