Deși în urmă cu 20 de ani făceau sex pe bloc, în zilele noastre arădeanul și-a agresat soția pentru că a refuzat să repete aventura

Data publicare: Duminica, 23 Octombrie, 2022 Total: 93763 accesari

Deși în urmă cu 20 de ani făceau sex pe bloc, în zilele noastre arădeanul și-a agresat soția pentru că a refuzat să repete aventura

Scriam în urmă cu vreo 20 de ani că devenise o adevărată modă printre tinerii arădeni de a face sex pe terasa blocurilor.

 

După 20 de ani în care a practicat acest ”sport extrem”, un cuplu din Arad s-a luat la ceartă, care a culminat cu amenințări cu bătaia.

 

Ce s-a întâmplat de fapt. Cei doi soți se aflau în pragul aniversării a 20 de ani de căsătorie, iar bărbatul, dorind să-și condimenteze viața sexuală intrată în rutină i-a cerut soției să repete acțiunea din urmă cu aproximativ 2 decenii.

 

Dar, doamna, mamă a 2 copii deja, nu a fost încântată deloc de idee și s-a opus. Înfierbântat fiind, dar un pic și băut, soțiorului nu i-a picat prea bine refuzul și deoarece insistențele lui au fost zadarnice a creat o dispută care s-a terminat cu amenințări față de consoarta ”indisciplinată”.

 

Din fericire polițiștii arădeni au intervenit prompt, iar bărbatul năzdrăvan va trebui să trăiască în următoarea perioadă doar cu iluziile, căci s-a ales cu un ordin de protecție provizoriu.

 

”Polițiștii Biroului de Ordine Publică au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele unui arădean de 40 de ani, care la data de 21 octombrie a.c., și-ar fi amenințat soția cu acte de violență.

 

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie”, a transmis Biroul de presă al IPJ Arad.

sursa foto: libertatea.ro

xxxhd